Kategoriat
Ajankohtaista

Vuosikokous 16.3.

Punaisella taustalla valkoisella tekstillä perustiedot vuosikokouksesta sekä Komnuorten logo.

Kommunistinuoret ry:n viides sääntömääräinen vuosikokous pidetään Jyväskylässä lauantaina 16.3. klo 15-18. Tänä vuonna Kommunistinuoret täyttää yhdistyksenä viisi vuotta 21.11.

Kokouspaikkana toimii Jyväskylän Sepänkeskus osoitteessa Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä Kommunistinuorten Discord-serverillä.

Käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten vuosikokousasiakirjat sekä uuden hallituksen ja yhdistyksen toimihenkilöiden valinnat. Paikan päällä Jyväskylässä osallistuvien henkilöjäsenten pyydetään ilmoittautumaan viim. 11.3. osoitteeseen kommunistinuoret@gmail.com. Jäsenten etäosallistuminen ei tarvitse ennakkoilmoittautumista.

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös tarkkailijana, mikäli et ole Kommunistinuorten jäsen, mutta kokoukseen osallistuminen kiinnostaa paikan päällä tai etänä. Hallitus päättää tarkkailijan aseman myöntämisestä kokoukseen. Ilmoittaudu tarkkailijaksi lähettämällä viestiä viim. 11.3. osoitteeseen kommunistinuoret@gmail.com!

Kokousmateriaalit on lähetetty jäsenille sähköpostitse.

Nähdään vuosikokouksessa!

Hallitus