Kategoriat
Ajankohtaista

Tapahtuma 10.7. – Kohti utopiaa: Kuuban nuorison nykytilanne ja tulevaisuus

Bannerissa ylhäällä punaisella pohjalla tapahtuman otsikko, paikka- ja aikatiedot sekä alapuolella mustavalkokuva kuubalaisesta kadusta.

Vasemmistonuorten ja Kommunistinuorten tapahtuma Merikotka-auditoriossa (Lintulahdenkatu 10, Helsinki) maanantaina 10.7. klo 17-19 – tervetuloa!

nn

Kuuba on kohdannut vuoden 1959 vallankumouksen jälkeen lukuisia haasteita, mm. Yhdysvaltain kauppasaarrosta johtuvan materiaalipulan ja viime vuosina taloudellisen kriisin. Miten kuubalainen nuoriso on selvinnyt näistä haasteista ja minkälaiset ovat heidän utopiat?n

n

Vasemmistonuorten International Committee ja Kommunistinuoret järjestävät yhdessä tapahtuman Kohti utopiaa: Kuuban nuorison nykytilanne ja tulevaisuus, jossa perehdytään näihin teemoihin.

nn

Tapahtuman paneelissa keskustelee Unión de Jóvenes Comunistas -järjestön (UJC, Nuorten kommunistien liitto) Mirthia Brossard Oris ja Grettel Gómez González. Keskustelun jälkeen otetaan vastaan yleisökysymyksiä.

nn

Mirthia Brossard Oris on UJC:n kansainvälisten suhteiden toimikunnan puheenjohtaja. Hän on valmistunut Kuuban kansainvälisten suhteiden korkeakoulussa ja on aiemmin työskennellyt Kuuban ulkoministeriössä.

n

Grettel Gómez González on UJC:n kansainvälisten suhteiden toimikunnan jäsen ja kansalaisaktivisti. Hän opiskelee Kuuban kansainvälisten suhteiden korkeakoulussa ja on tehnyt vapaaehtoistyötä mm. lääkkeiden saatavuuden takaamiseksi.

nn

Tapahtuma järjestetään englanniksi. Kaikissa Vasemmistonuorten tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan sääntöjä. Tapahtumatila sekä kulkureitit ovat esteettömiä.

nn

Tapahtuma järjestetään Euroopan vasemmiston tuen ansiosta.