Kategoriat
Ajankohtaista

Kenelle kuuluu politiikka?

Bannerissa Kenelle kuuluu politiikka? -webinaarin yksityiskohtaisia tietoja punaisella taustalla.

Kommunistinuorten tapahtuma valtakunnallisella Politiikkaviikollankeskiviikkona 2.11. klo 17.00-18.30. Liity mukaan Zoomissa ja Kommunistinuorten Facebook-sivulla! Zoom-linkki: https://us06web.zoom.us/j/85359020204

nn

Kenelle kuuluu politiikka?

nn

Yhteiskunnassa ja mediassa käytävä keskustelu vaikuttaa siihen millaisena politiikka ihmisille näyttäytyy. Samalla tämä ja vallassa olevien teot ja toiminta luovat vaikutelmia siitä, mitä politiikka oikein on ja kuka siihen saa osallistua. Usein nämä annetut käsitykset eivät ole demokraattisia vaan lähinnä vahvistavat sellaista politiikan kuvaa, jossa vaikuttaminen ja päätöksenteko kuuluu vain nyt vallassa olevalle poliittiselle eliitille.

nn

Kommunistinuorten järjestämässä Politiikkaviikon tapahtumassa pohditaan, miten kiinnostusta politiikkaan voidaan lisätä ja tuoda selvemmin esiin kaiken oman tekemisen ja vaikuttamisen olevan politiikkaa. Miten ihmisten osallistumisen ja lähitason vaikuttamisen avulla voidaan muuttaa nykytilaa, jotta demokratia ei olisi vain hieno sana paperilla vaan se viedään käytäntöön lisäämällä aitoja vaikuttamisen paikkoja ja edetään kohti kansanvaltaa?

nn

Politiikkaviikko on tänä vuonna 31.10.–4.11. Se on vuosittain järjestettävä valtakunnallinen yhteiskunnallisen vaikuttamisen teemaviikko nuorille. Kommunistinuoret on Politiikkaviikon 2022 yhteistyökumppani. Politiikkaviikkoa koordinoi Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry.

Vastaa