Kategoriat
Ajankohtaista

Mielenosoitus Rojavan ja Kurdistanin puolesta Helsingissä 19.7.

Kutsukuva mielenosoitukseen Kurdistanin puolesta 19.7. Kuvitusmateriaalia sekä mielenosoituksen nimi, aika ja paikka.

Kaikki mukaan mielenosoitukseen Helsinkiin vaatimaan loppua sodalle ja puolustamaan Rojavaa ja Kurdistania tiistaina 19.7.! Tule Helsingin Kansalaistorille, Oodin eteen 19.7.2022 klo 17.00.

nn

Rojavan vallankumouksen kymmenentenä vuosipäivänä, marssimme Kurdistania puolustaaksemme ja protestoidaksemme kaikkia Kurdistaniin ja Pohjois-ja Itä-Syyrian autonomiselle alueelle kohdistuvia sota-operaatioita vastaan.

nn

Vaadimme:n- Suomen hallituksen ei tule sallia turvapaikanhakijoiden karkottamista Turkkiin eikä kurdiaktivistien luovuttamista Turkkiin. Tällaiset toimet tulisivat vakavasti vaarantamaan näiden ihmisten henkiä ja turvallisuutta.n- Suomen ei tule sallia minkäänlaista asevientiä Turkkiin. Purkamalla asevientikiellon Turkkiin, tukisi Suomen valtio Turkin armeijaa jälleen yhdessä kansanmurhassa kurdeja kohtaan. n- Sananvapaus ei ole myytävänä. Kieltämällä kurdien poliittisen toiminnan Suomessa, Suomi vahingottaisi raskaasti demokratian ja sananvapauden periaatteita, jonka puolesta ihmiset ovat kamppailleet ja menettäneet henkiään.n- Erdoganin kaltaisen diktaattorin ja valehtelijan, ei tule antaa vaikuttaa Suomen poliittisiin päätöksiin. Sen sijaan Suomen hallituksen tulisi osoittaa olevansa demokraattisten liikkeiden ja ponnistelujen puolella.

Vastaa