Kategoriat
Ajankohtaista

Kurdistan-solidaarisuushankkeen rahankeräyksen loppukiri – lahjoita toukokuun loppuun mennessä!

Rahankeräyksen yksityiskohtaisia tietoja.

Loppukiri on alkanut! Osana Kommunistinuorten, NCDK:n ja Spartacus-säätiön Kurdistan-solidaarisuushanketta järjestettävä rahankeräys on käynnissä vielä 31.5. saakka! Rahankeräyksellä kerätään varoja Rojavan Serikaniyen pakolaisleirin lasten ja nuorten koulutus- ja kulttuuritoiminnan tukemiseen sekä oppimateriaalien hankintaan. Osallistu ja auta!

n

Lahjoituksia otetaan vastaan tilille FI27 5700 8120 5405 34 viitenumerolla 19208. Muista käyttää viitenumeroa ja lahjoita viimeistään 31.5.

n

Rahankeräys järjestetään osana Kurdistan-solidaarisuushanketta, joka toteutetaan Kommunistinuorten, Kurdien demokraattisen yhteisökeskuksen (NCDK) sekä Spartacus-säätiön yhteistyönä. Hankkeen nettisivut löytyvät täältä! Varoilla on ensisijaisesti tarkoitus tukea Rojavan itsehallintoalueella (Pohjois-Syyrian demokraattinen federaatio) sijaitsevan Serikaniyen pakolaisleirin ihmisten – erityisesti nuorten – koulutus- ja kulttuuritoimintaa sekä konkreettisesti mahdollistaa esim. enemmän oppimateriaaleja.

nn

Varojen toissijainen käyttötarkoitus: Tiedotetaan Kurdistanissa sijaitsevien pakolaisleirien tilanteesta, ongelmista ja ratkaisuehdotuksista tukien kurdien omaa työtä pakolaisleirillä sekä tavoitellaan laajempaa näkyvyyttä Kurdistania ja kansainvälistä kurdiliikettä koskettaville kysymyksille.

nn

Rahankeräyksen järjestää Kommunistinuoret ry. Pienkeräysnumero RA/2022/210. Lisätietoja: kommunistinuoret@gmail.com.

nn

Suuri kiitos!